Google Calendar sinxronizatsiyasini avtomatik o'chirish
Google Google hisobida ma'lum bir davr ichida amalga oshirilishi mumkin bo‘lgan Calendar sinxronizatsiyalarining sonini tartibga soladi. Agar ushbu cheklovni oshirsangiz, Planfixdagi vazifa o‘zgarishlari haqidagi ma'lumotlar Google Calendarda ko‘zga tashlanmaydi. Buni oldini olish uchun quyidagi qoidadan foydalanishni tavsiya qilamiz:
- Faqat Google Calendarda ko‘rishni juda zarur deb hisoblagan vazifalarni o‘z ichiga olgan ro‘yxatlar uchun sinxronizatsiyani yoqing.
Planfix esa ma'lumot almashish buyruqlari bo‘yicha tıkanışlarning oldini olish uchun sinxronizatsiya jarayonini optimallashtiradi. Agar bu chora-tadbirlar samara bermasa, muammoli ro'yxat bilan sinxronizatsiya avtomatik tarzda o‘chirib qo‘yiladi. Uzluksiz ishlashni ta'minlash maqsadida, siz ushbu ro‘yxat uchun sinxronizatsiyani yana yoqa olmaysiz. Sinxronizatsiyani qayta yoqishning yagona yo‘li — xuddi shu ro‘yxatni qaytadan yaratib, unga sinxronizatsiyani yoqishdir.
DIQQAT: Agar yangi ro‘yxatda sinxronizatsiya yoqilgan bo‘lsa va u yana cheklovlarni oshirib yuborsa, u avtomatik ravishda sinxronizatsiya jarayonidan chiqariladi.