Гоогле Күнтізбесімен синхрондауды автоматты түрде өшіру
Гоогле бір аккаунтта белгілі бір уақыт аралығында орындалуы мүмкін Цалендар синхрондауларының санын реттейді. Егер осы шектеуден ассаңыз, Планфіх-тегі тапсырма өзгерістері туралы ақпарат Гоогле Цалендар-да көрінбеуі мүмкін. Бұдан аулақ болу үшін келесі ережені сақтауды ұсынамыз:
- Тек Гоогле Цалендар-да шын мәнінде көруіңіз қажет тапсырмалар бар тізімдер үшін ғана синхрондауды қосыңыз.
Планфіх өз кезегінде деректер алмасу командаларына кедергі болмауы үшін синхрондау процессін оңтайландырады. Осындай шаралар жеткіліксіз болған жағдайда тізімнің синхрондауы автоматты түрде өшіріледі. Үзіліссіз жұмыс істеу үшін осы тізім үшін синхрондауды қайта қосу мүмкін болмайды. Синхрондауды қайта қосу жолы — сол тізімнің көшірмесін жасап, жаңа тізімде синхрондауды қосу ғана.
НАЗАР АУДАРЫҢЫЗ: Егер жаңа тізімде синхрондау қосулы болса және шектер қайтадан асып кетсе, ол тізім де автоматты түрде синхрондаудан шығарылатын болады.