Автоматты кері синхрондау
Интеграция Google Контактілері арқылы қосылған кезде, Planfix контактілері сүзгісіндегі және Google есептік жазбасындағы контактілер үшін әдетте екі жақты синхрондау орын алады. Google Contacts-тен Planfix-ке кері синхрондауды өшіруге болады. Ол үшін келесі параметрді өшіріңіз: Автоматты кері синхрондау:
Бұл параметрді компанияңыз негізгі контакт дерекқоры ретінде Google Contacts емес, Planfix пайдаланатын болса өшіру қажет. Бұл жағдайда Google Contacts өзгертілгенде Planfix автоматты түрде жаңартылмауы тиіс.