Skip to content

Používání propojených účtů

Jakmile je account link is set up, všechna upozornění o nových úkolech a činnostech pro uživatele budou zasílána do jeho hlavního účtu. Funguje to následovně:

  • Pokud zatím žádný úkol neexistuje, bude automaticky vytvořen jeden. Všechny komentáře a soubory, které byly uživateli v té době k dispozici, budou k tomuto úkolu přidány.
  • Pokud už byl úkol vytvořen, nové akce budou do něj automaticky posílány (když bude uživatel o nich notifikován).
  • Pokud je úkol (v kterémkoli účtu) změněn na jakýkoli standard status, bude tato změna provedena ve všech propojených účtech.
  • Hierarchie podukolů v propojených účtech je zachována, pokud byl jak nadřazený úkol, tak jeho podukol převeden do propojeného účtu.
  • Pro nové úkoly používá Planfix při automatickém výběru projektu v novém účtu název projektu z původního účtu. To znamená, že pokud v hlavním účtu existuje projekt se jménem přesně odpovídajícím názvu projektu v účtu, odkud úkol přišel, bude úkol automaticky zařazen do tohoto projektu. Pokud neexistuje projekt se shodným názvem, bude úkol vytvořen bez projektu.
  • Když úkol přijde přes propojení s jiným účtem, je pro každého uživatele přidaného jako vykonavatel nebo účastník automaticky vytvořena kontaktní karta. Tyto karty obsahují atribut odkazu. Pomocí těchto kontaktních karet lze při přidávání nového komentáře při práci na úkolu vybrat uživatele v sekci "Upozornit". Uživatelé obdrží upozornění do svého hlavního účtu a budou moci v úkolu dále pracovat.

Omezení přenosu dat

V současnosti následující informace nelze mezi účty přenášet:


Přejít na