Uložené sestavy
Výsledky spuštění libovolného reportu můžete uložit:
Kliknutím na název reportu se zobrazí seznam uložených verzí, mezi nimiž lze rychle přepínat. Uložené verze lze také přejmenovat, smazat nebo jim udělit přístup vybraným uživatelům:
Vlastnosti uložených verzí
- Uložená verze ukládá data reportu v zobrazení, ve kterém byla zpřístupněna uživateli, který ji původně vytvořil. I když byla data po vytvoření verze změněna nebo smazána, budou v uložené verzi zachována.
- Pokud uložená verze reportu obsahuje graf, který byl později v původním reportu smazán, graf bude v uložené verzi nadále zobrazen.
- Pokud uložená verze reportu zobrazuje náhledy souborů, ale tyto soubory jsou po uložení verze smazány, náhledy se již nezobrazí.
- Udělení přístupu k uložené verzi reportu neposkytuje přístup k Úkolům a dalším objektům, na kterých byl report založen.
Omezení
- Možnost používat uložené verze a počet verzí, které může uživatel uložit, jsou určeny plánem účtu. V závislosti na plánu může každý uživatel účtu uložit od 10 do 50 verzí každého reportu.
- Pro prémiové účty a účty se starými plány je limit určen současným plánem Plan X.