Sloučení úkolů
Úkoly v Planfixu lze sloučit. Provedete to v sekci Úkoly.
- V seznamu úkolů je potřeba vybrat požadované úkoly a kliknout na tlačítko Změnit:
- Poté zvolte možnost Sloučit a vyberte, do kterého úkolu se mají sloučit:
- Vezměte prosím na vědomí, že volba "Nezasílat upozornění o změnách" je dostupná výhradně Administrátorům účtu.
Pro událost Úkol je sloučen s jiným úkolem můžete spustit Scénář pro provedení různých akcí:
- Upozorňujeme, že scénář se spouští v úkolu, do kterého došlo ke sloučení.
Důležité
- Ke sloučení úkolů potřebujete právo upravovat úkoly, které se sloučují.
- Sloučení úkolů je nevratný proces.
- Po sloučení se v záznamu aktivit úkolu objeví odpovídající zápis:
- V cílovém úkolu budou komentáře uspořádány chronologicky. Komentáře přenesené z jiného úkolu budou obsahovat informaci o tomto postupu: