Odstranění odkazu na účet
Pokud již nechcete používat propojení mezi účty:
- Přejděte do svého osobního profilu a odstraňte propojení na kartě Propojené účty:
Důležité: Odstraněním propojení se neodstraní informace, které byly přes propojení přeneseny v minulosti. Zastavíte pouze budoucí přenos informací.
Odstranění propojení mezi účty pro jednotlivé úkoly
Úkoly vytvořené přes propojení účtů obsahují další panel nazvaný Propojené účty. Tento panel zobrazuje jméno(jména) účtu(ů) propojených s aktuálním účtem, které obsahují kopii tohoto úkolu. Uživatelé s právy úprav tohoto úkolu Pro odstranění propojení účtu klikněte na ikonu koše:
Další informace
- Informace o úkolu, které byly přeneseny dříve, zůstanou v propojeném účtu;
- Kontakty z propojeného účtu budou z úkolu odstraněny;
- Kontakty z aktuálního úkolu budou odstraněny z úkolu v propojeném účtu.
Nové komentáře nebo soubory přidané ve vašem účtu již nebudou přidávány do propojeného účtu a naopak.
To je užitečné, pokud bylo propojení mezi účty vytvořeno omylem, například přidáním nesprávného uživatele do úkolu.