Staré zobrazení toku komentářů
Chcete-li přepnout na staré zobrazení kanálu komentářů, musíte
- Přejít na kartu zaměstnance — Nastavení — Vzhled.
- Deaktivovat nové výchozí zobrazení kanálu komentářů.
Hlavní rozdíl mezi starým zobrazením kanálu komentářů úkolu a chatem je v tom, že všechny prvky jsou ihned viditelné po otevření úkolu: popis, checklist, pole a komentáře. Není nutné mezi nimi přepínat jako v chatu. Toto uspořádání prvků má své výhody i nevýhody:
- Výhoda — vše je viditelné najednou.
- Nevýhoda — komentáře se nemusí vejít na obrazovku, pokud je v popisu nebo checklistu hodně obsahu:
Barvu komentáře nelze zobrazit úzkým pruhem na levé straně, jako v chatu. Celé pozadí komentáře je zvýrazněno barvou:
Pole pro přidávání komentářů se nachází přímo pod checklistem a kanál komentářů je vždy pod ním:
Všechny ovládací prvky a akce nad komentářem jsou vždy zobrazeny. Formulář pro přidání komentáře působí vizuálně přeplněně a mnoho prvků není při komunikaci v úkolu vždy potřeba: