Připojení souboru z Planfixu
Tato volba slouží k připojení souboru, který byl již nahrán do Planfixu, k úkolu. Nevytváří se nová kopie souboru; místo toho se používá odkaz na existující soubor.
Důležité
- I když byl dříve nahraný soubor smazán ze svého zdroje, bude stále dostupný v ostatních objektech systému. Soubory jsou odstraněny pouze tehdy, když už nezůstanou žádné odkazy na ně.