Dodatečné potvrzení, že událost v Chronicle byla přečtena
Toto nastavení v uživatelské kartě vám umožňuje povolit další potvrzení, že byla přečtena událost v Chronicle. Pokud je další potvrzení zapnuto, Planfix vás požádá o potvrzení, že chcete událost označit jako přečtenou tím, že znovu kliknete na zelenou ikonu zaškrtnutí:
To pomáhá zabránit tomu, aby uživatelé omylem označovali události jako přečtené při práci v Pracovním prostoru.