Automatické vypnutí synchronizace s Google Kalendářem
Google omezuje počet synchronizací Kalendáře, které lze provést na jednom účtu během určitého časového období. Pokud tento limit překročíte, informace o změnách úkolů v Planfixu se v Google Kalendáři neprojeví. Aby k tomu nedocházelo, doporučujeme dodržovat toto pravidlo:
- Povolit synchronizaci pouze pro seznamy obsahující úkoly, které skutečně potřebujete vidět v Google Kalendáři.
Planfix na své straně optimalizuje proces synchronizace, aby předešel přetížením příkazů pro výměnu dat. Když jsou tyto snahy neúspěšné, synchronizace seznamu s úkoly je automaticky vypnuta. Aby byla zajištěna bezproblémová práce, nebude možné synchronizaci pro tento seznam znovu zapnout. Jediný způsob, jak synchronizaci znovu povolit, je vytvořit tentýž seznam znovu a povolit pro něj synchronizaci.
UPOZORNĚNÍ: Pokud bude mít nový seznam povolenou synchronizaci a znovu překročí limity, bude z procesu synchronizace automaticky odstraněn.