Automatická zpětná synchronizace
Po povolení integrace s Kontakty Google dochází ve výchozím nastavení k obousměrné synchronizaci kontaktů ve filtru kontaktů Planfix a účtu Google. Můžete vypnout zpětnou synchronizaci z Google Contacts do Planfixu. Provedete to vypnutím nastavení Automatická zpětná synchronizace:
To byste měli udělat, pokud vaše společnost používá Planfix jako hlavní databázi kontaktů, nikoli Google Contacts. V takovém případě by se Planfix neměl automaticky aktualizovat, když se aktualizují Google Contacts.