Skip to content

Odstranění odkazu na účet

Pokud již nechcete používat propojení mezi účty:

  • Přejděte do svého osobního profilu a odstraňte propojení na kartě Propojené účty:

uMpzCV.png

Důležité: Odstraněním propojení se neodstraní informace, které byly přes propojení přeneseny v minulosti. Zastavíte pouze budoucí přenos informací.

Odstranění propojení mezi účty pro jednotlivé úkoly

Úkoly vytvořené přes propojení účtů obsahují další panel nazvaný Propojené účty. Tento panel zobrazuje jméno(jména) účtu(ů) propojených s aktuálním účtem, které obsahují kopii tohoto úkolu. Uživatelé s právy úprav tohoto úkolu Pro odstranění propojení účtu klikněte na ikonu koše:   ebeOBr.png

Další informace

  • Informace o úkolu, které byly přeneseny dříve, zůstanou v propojeném účtu;
  • Kontakty z propojeného účtu budou z úkolu odstraněny;
  • Kontakty z aktuálního úkolu budou odstraněny z úkolu v propojeném účtu.

Nové komentáře nebo soubory přidané ve vašem účtu již nebudou přidávány do propojeného účtu a naopak.

To je užitečné, pokud bylo propojení mezi účty vytvořeno omylem, například přidáním nesprávného uživatele do úkolu.

Přejít na