Změna oprávnění při přesouvání položek adresáře
Při přesouvání Adresář záznamů mezi skupinami vám Planfix nabídne automaticky změnit oprávnění pro tento záznam na osoby ve skupině, do které byl záznam přesunut:
- Pokud souhlasíte, přístup k záznamu bude nastaven osobám ve skupině, do které byl záznam přesunut.
- Pokud kliknete na „Nepoužít“, oprávnění zůstanou beze změny.
- Pokud zaškrtnete políčko „Zapamatovat si mou volbu“, již vás tato otázka při práci s tímto adresářem v této relaci nebude dotazovat; vaše volba bude aplikována pokaždé, když záznam přesouváte.
Upozornění
- Pokud přesunete záznam na nejvyšší úroveň hierarchie adresáře (kořenovou skupinu), systém navrhne nastavit k němu přístup stejný jako výchozí přístup pro nové záznamy přidané do kořenové skupiny adresáře.