Správa přístupu k Plánovači
Ve výchozím nastavení má přístup k plánovači pouze jeho tvůrce. Přístup k plánovači, který jste vytvořili, můžete nakonfigurovat pro kolegy a zákazníky.
Přístup se nastavuje v menu, které se zobrazí po kliknutí na název plánovače:
Důležité
- Mít přístup k plánovači automaticky nedává přístup ke všem úkolům v účtu, které splňují podmínky plánovače. Aby uživatel viděl úkol v plánovači, musí k němu mít přístup. Jeden z důsledků je, že různí uživatelé mohou ve stejném plánovači vidět různé sady úkolů.
- V hodinovém bloku plánovače je zobrazena dostupnost pouze pro určité období. Informace o úkolech, ke kterým prohlížející uživatel nemá přístup, nejsou zveřejněny: