Jak mogę zabronić dodawania lub edytowania znaczników danych o określonych statusach?
Możesz zabronić dodawania nowych, edytowania istniejących znaczników danych lub ich usuwania w zadaniach znajdujących się w określonych statusach.
Typowe zastosowanie tej funkcji to ograniczenie wprowadzania, modyfikowania lub usuwania znaczników danych „retrospektywnie”, na przykład po zakończeniu zadania lub przeniesieniu go do następnego etapu.
Aby ustawić ograniczenia:
- Przejdź do Zarządzanie kontem — Znaczniki danych.
- Wybierz znacznik danych i na zakładce "Ograniczenie dodawania" określ potrzebny status lub statusy.
- Zapisz ustawienia.