Створення та видалення акаунта
Створити акаунт Planfix для своєї команди або компанії ви можете на Planfix. Акаунт створює одна людина — вона є Керуючим акаунтом. Керуючий акаунтом може запрошувати в нього інших користувачів, додаючи їх як співробітників у розділі Компанія. За потреби Керуючого акаунтом можна змінити.
Замороження акаунта
Якщо протягом 30 днів в акаунті не буде спостерігатися жодної активності у вигляді додавання нових завдань або дій, Planfix автоматично заморозить його. За тиждень до замороження Керуючий акаунтом отримає попередження та пропозицію проявити будь-яку активність в акаунті, якщо він ще потрібний.
Акаунт не буде заморожено, якщо:
- діє триальна версія;
- акаунт оплачен.
Наприклад, ви не заходили в акаунт 30 днів. Він буде заморожений тільки після завершення періоду оплати.
Заморожений акаунт можна розморозити протягом 30 днів з дня замороження. Така можливість є лише у Керуючого акаунтом.
Ручне видалення акаунта
Запустити процес видалення акаунта, заморозивши його в ручному режимі, може тільки Керуючий акаунтом у розділі Управління акаунтом — Безпека акаунта — Видалити акаунт.
Після замороження акаунтом ніхто не зможе користуватися. Потім він видалиться згідно з процедурою автоматичного видалення.
Автоматичне видалення акаунта
Нагадаємо, якщо протягом 30 днів в акаунті не буде спостерігатися жодної активності у вигляді додавання нових завдань або дій, Planfix автоматично заморозить його.
З цього моменту — незалежно від того, чи сталася заморозка акаунта в ручному режимі чи автоматично — починається відлік часу до його фізичного видалення:
- 30 днів — для акаунтів триальної версії, у яких не обрано жодного пакета;
- 90 днів — якщо в акаунті обрано будь-який пакет.
Таким чином, з моменту припинення використання акаунта до його фізичного видалення проходить:
- 60 днів — для акаунтів триальної версії, у яких не обрано жодного пакета;
- 120 днів — якщо в акаунті обирався будь-який пакет.
У процесі видалення акаунта Керуючий заздалегідь отримує декілька попереджувальних листів:
- лист про майбутнє замороження акаунта (через три тижні його невикористання);
- лист про замороження (через 30 днів невикористання);
- лист про майбутнє видалення (за тиждень до видалення);
- лист про видалення з посиланням для завантаження всіх даних і файлів з акаунта (через 60 днів невикористання).
Важливо
- Видалення акаунта відбувається фізично, з цього моменту повне відновлення інформації неможливе.