Skip to content

Editare / Ștergere status

Puteți șterge Stadiile sarcinilor neutilizate dintr-un anumit set de stări sau le puteți șterge definitiv din sistem.


Ștergerea stărilor dintr-un set de stări

Dacă starea nu este utilizată într-un anumit proces, o puteți șterge din setul de stări al procesului respectiv, păstrând-o în sistem pentru a fi folosită în altă parte.

Ștergerea se poate face din setările seturilor de stări. Puteți șterge atât stările personalizate pe care le-ați adăugat în sistem, cât și stările standard Planfix.


Ștergerea stărilor din sistem

Puteți edita sau șterge stările personalizate ale sarcinilor din fila Stări din meniul Administrarea contului:


cnmHUn.png


sau făcând clic pe numele unei stări:


sZ1Oky.png


Important

Prin ștergerea în acest mod, o stare este ștearsă definitiv din sistem. Numai stările personalizate ale sarcinilor pe care le-ați adăugat în Planfix pot fi șterse din sistem.


Mergeți la