Crearea și ștergerea unui cont
Puteți crea un cont Planfix pentru echipa sau compania dvs. pe site-ul Planfix. Contul este creat de o singură persoană, care devine administratorul principal al contului. Administratorul principal poate invita alți utilizatori în cont, adăugându-i ca angajați în secțiunea Companie. Dacă este necesar, administratorul principal al contului poate fi schimbat.
Suspendarea unui cont
Dacă nu există activitate, cum ar fi adăugarea de sarcini sau acțiuni noi, timp de 30 de zile, Planfix suspendă automat contul. Cu o săptămână înainte de suspendare, administratorul principal al contului va primi un avertisment și o sugestie de a efectua o acțiune în cont, dacă acesta este încă necesar.
Un cont nu va fi suspendat dacă:
- Este o versiune de probă;
- Contul este plătit.
De exemplu, dacă nu v-ați conectat la cont timp de 30 de zile, acesta va fi suspendat doar după expirarea perioadei plătite.
Un cont suspendat poate fi reactivat în termen de 30 de zile de la suspendare. Această opțiune este disponibilă doar administratorului principal al contului.
Ștergerea unui cont
Un cont poate fi șters prin suspendarea manuală a acestuia. Numai administratorul principal al contului poate efectua această acțiune din Gestionarea contului — Securitatea contului — Ștergeți contul.
După suspendarea contului, acesta nu mai poate fi folosit de nimeni. Apoi, contul este șters conform procedurii automate de ștergere.
Ștergerea automată a contului
Memento: Planfix va suspenda automat contul dacă nu există activitate, cum ar fi adăugarea de sarcini sau acțiuni noi, timp de 30 de zile.
Din acest moment — indiferent dacă suspendarea contului a fost manuală sau automată — începe numărătoarea inversă până la ștergerea definitivă a contului:
- 30 de zile pentru conturile de probă pentru care nu a fost selectat niciun plan.
- 90 de zile — dacă a fost selectat un plan plătit pentru cont.
Din momentul în care contul devine inactiv și până la ștergerea sa definitivă, intervalul de timp este:
- 60 de zile — pentru conturile de probă pentru care nu a fost selectat niciun plan.
- 120 de zile — dacă a fost selectat un plan plătit pentru cont.
Pe parcursul procesului de ștergere, administratorul principal al contului va primi în avans mai multe e-mailuri de avertizare:
- Un e-mail privind suspendarea iminentă a contului (după trei săptămâni de inactivitate).
- Un e-mail privind suspendarea contului (după 30 de zile de inactivitate).
- Un e-mail privind ștergerea iminentă (cu o săptămână înainte de ștergere).
- Un e-mail privind ștergerea contului, cu un link pentru descărcarea tuturor datelor și fișierelor din cont (după 60 de zile de inactivitate).
Important
Ștergerea contului este un proces definitiv, iar recuperarea completă a datelor nu mai este posibilă după acest moment.
Linkuri utile