Crearea și ștergerea unui cont

De la Planfix

Puteți crea un cont Planfix cont pentru echipa sau compania dvs. pe site‑ul Planfix. Contul este creat de o singură persoană, care devine administratorul principal al contului. Administratorul principal al contului poate invita alți utilizatori în cont prin adăugarea lor ca Angajați în secțiunea Companie. Dacă este necesar, administratorul principal al contului poate fi schimbat.

Congelarea unui cont

Dacă nu există activitate, cum ar fi adăugarea de Sarcini sau acțiuni noi în termen de 30 de zile, Planfix va congela automat contul. Cu o săptămână înainte de congelare, administratorul principal al contului va primi o avertizare și o sugestie de a efectua orice activitate în cont dacă acesta mai este necesar. Un cont nu va fi înghețat dacă:

  • Este o versiune de încercare;
  • Contul este plătit.

De exemplu, dacă nu v‑ați conectat în cont timp de 30 de zile, acesta va fi congelat doar după ce perioada de plată a expirat.

Un cont înghețat poate fi decongelat în termen de 30 de zile de la data congelării. Această opțiune este disponibilă doar administratorului principal al contului.

Ștergerea unui cont

Un cont poate fi șters prin congelarea manuală a acestuia. Administratorul principal al contului este singura persoană care poate efectua această acțiune în Gestionarea contuluiSecuritatea contuluiȘtergeți contul.

Odată ce un cont este congelat, nimeni nu îl poate folosi. Acesta va fi apoi șters conform procedurii automate de ștergere.

Ștergerea automată a contului

Memento: Planfix va congela automat contul dacă nu există activitate, cum ar fi adăugarea de Sarcini sau acțiuni, în termen de 30 de zile.

Din acel moment — indiferent dacă contul a fost congelat manual sau automat — începe numărătoarea pentru ștergerea fizică a contului:

  • 30 de zile pentru conturile de încercare pentru care nu a fost selectat niciun plan.
  • 90 de zile — dacă în cont a fost selectat vreun plan plătit.

Din momentul în care contul devine inactiv până la ștergerea fizică, există un interval de timp de:

  • 60 de zile — pentru conturile de încercare pentru care nu a fost selectat niciun plan.
  • 120 de zile — dacă în cont a fost selectat vreun plan plătit.

În timpul procesului de ștergere, administratorul principal al contului va primi în avans mai multe e‑mailuri de avertizare:

  • Un e‑mail despre iminenta congelare a contului (după trei săptămâni de inactivitate).
  • Un e‑mail despre congelare (după 30 de zile de inactivitate).
  • Un e‑mail despre ștergerea iminentă (o săptămână înainte de ștergere).
  • Un e‑mail despre ștergere cu un link pentru descărcarea tuturor datelor și fișierelor din cont (după 60 de zile de inactivitate).

Important

Ștergerea contului este un proces fizic, iar recuperarea completă a datelor din acest moment înainte este imposibilă.

Linkuri utile

Mergeți la