Rapoarte salvate
De la Planfix
Puteți salva rezultatele rulării oricărui raport:
Făcând clic pe numele unui raport se afișează o listă cu versiunile salvate, iar dvs. puteți comuta rapid la versiunea dorită. De asemenea, puteți redenumi versiunile salvate, le puteți șterge sau le puteți acorda acces unei liste dorite de utilizatori:
Caracteristici ale versiunilor salvate
- O versiune salvată stochează datele raportului în vizualizarea în care a fost pusă la dispoziția utilizatorului care a creat-o inițial. Chiar dacă datele au fost modificate sau șterse după ce versiunea salvată a fost generată, aceste date vor fi păstrate în versiune.
- Dacă o versiune salvată a unui raport conține un grafic care a fost ulterior șters din raportul original, graficul va fi în continuare afișat în versiunea salvată.
- Dacă o versiune salvată a unui raport afișează miniaturi ale fișierelor, dar acele fișiere sunt șterse după salvarea versiunii, miniaturile nu vor fi afișate.
- Acordarea accesului la o versiune salvată a unui raport nu oferă acces la sarcini și alte obiecte pe care s-a bazat raportul.
Limitări
- Posibilitatea de a folosi versiunile salvate și numărul de rapoarte pe care un utilizator le poate salva sunt determinate de Planul contului. În funcție de plan, fiecare utilizator al contului poate salva între 10 și 50 de versiuni pentru fiecare raport.
- Pentru conturile premium și conturile cu planuri vechi, limita este determinată de prezentul plan Plan X.