Dezactivare automată a sincronizării cu Google Calendar
Google limitează numărul de sincronizări cu Calendar care pot fi efectuate într-un singur cont într-o anumită perioadă de timp. Dacă depășiți această limită, informațiile despre modificările sarcinilor din Planfix nu vor apărea în Google Calendar. Pentru a evita acest lucru, vă recomandăm să respectați această regulă:
- Activați sincronizarea numai pentru listele care conțin sarcini pe care chiar trebuie să le vedeți în Google Calendar.
La rândul său, Planfix optimizează procesul de sincronizare pentru a preveni blocajele în comenzile de schimb de date. Dacă aceste măsuri nu dau rezultate, sincronizarea listei cu sarcini este dezactivată automat. Pentru a asigura funcționarea fără întreruperi, nu veți putea activa din nou sincronizarea pentru această listă. Singura modalitate de a activa sincronizarea este să creați din nou aceeași listă și să activați sincronizarea pentru aceasta.
REȚINEȚI: Dacă sincronizarea este activată pentru noua listă și limitele sunt depășite din nou, aceasta va fi eliminată automat din procesul de sincronizare.